Day-off on MEERU ISLAND, Maldives / Szabadnap MEERU SZIGETÉN a Maldív-szigeteken

I must show you what the Meeru Island in the Maldives is like, becasue that was the BEST island I could see while living in the Maldives 😊
Ezt a szigetet mindenképp meg kell mutatnom Nektek, mert a Meeru sziget volt a legklasszabb, amit láttam, amíg a Maldív-szigeteken éltem 😊

Once upon a time… I spent there my day-off. I left in the morning the island I was living on, Summer island. I went to the airport island, I got on the ship and went to Meeru.
You can’t go from one island to another directly in teh Maldives, you have to go first to the airport island and from there by ship or seaplane to another island.
Meeru is near the airport that is why there is no seaplane there only ship. Seaplanes go to the the islands that are more far from the airport. It takes about 20 minutes to get to Meeru.
Egyszer régen, nagyon régen, zúgó erdő közepében… ott töltöttem a szabadnapomat. Reggel elhagytam a szigetet, ahol éltem, a Summer islandot., elmentem a repülőtérre, felszálltam a hajóra és átmentem Meeru-ra.
A Maldív szigeteken nem lehet közvetlenül az egyik szigetről a másikra átmenni, először mindig a repülőtérre kell menni az egyik szigetről azután onnan átmenni hajóval vagy hidroplánnal egy másik szigetre.
Meeru közel van a repülőtérhez, ezért nincs oda hidroplán, csak hajóval közelíthető meg. A hidroplánok csak a távolabbi szigetekre mennek. Az út kb. 20 percet vesz igénybe Meeru-ra.

It is a real paradise, National Geography can come here to take amazing shots without neccessity to use photoshop.
Ez egy igazi paradicsom, a National Geography-tól bármikor jöhetnének ide, hogy lenyűgöző felvételeket készítsenek anélkül, hogy photoshop-al javítgatnának rajtuk.MEERU_064

MEERU_053

MEERU_319_Pool_East

There are many restaurants and bars, Van itt számos étterem és bár,

many different room types / sokféle szobatípus

especially this one is nice for honeymooners 🙂 /  ez különösen szép nászutasoknak 🙂

& pools.  és medence.

I could stay in a new room that had been finished not long earlier.  Én egy új szobában aludtam, amelyet nem sokkal korábban fejeztek be. 

There is everywhere white sandy beach, the water is shallow and most of the time 26-28 C. Mindenhol fehér homokos tengerpart van, a víz sekély és a legtöbbször 26-28 C.

There are baby sharks 🙂 Vannak kis cápák 🙂

And the sunset was like this:  És a naplemente ilyen volt:

The next day the sunrise was not less beautiful either. I envied my colleague who lived on this island, but when she told me she had never woken up during those 6 months to see the sunrise, I just felt sorry for her.
Másnap a napfelkelte sem volt kevésbé gyönyörű. Irigyeltem a kollégámat, aki ezen a szigeten élt, de amikor elmondta, hogy még soha nem kelt fel olyan korán a 6 hónap alatt, hogy megnézze a napfelkeltét, csak sajnálni tudtam.

I am not here to advertise this place, check their website for that. I am here to show you how amazing it can be to travel and see the World. And to open your eyes I share my photos about the places I have been.
Nem azért vagyok itt, hogy reklámozzam ezt a helyet, ahhoz menjetek a weblapjukra. Azért vagyok itt, hogy megmutassam nektek, milyen csodálatos utazni és világot látni. És hogy felnyissam a szemeteket azzal, hogy megmutatom a fotóimat, amiket az utazásaim alatt készítettem.

More posts about the Maldives / Több bejegyzés a Maldív szigetekről:

Vicky

I’m glad you’re here! I hope you liked and interested in this post. If so, I will be very pleased when you click Like and share the entry with friends! This is important to me because it shows that it is worth to write further. Thank you 🙂
Örülök, hogy itt vagytok! Remélem tetszett és érdekelt ez a bejegyzés. Ha igen, nagyon örülnék, ha rákattintanátok a Like-ra és megosztanátok az írást barátaitokkal! Ez fontos számomra, mert azt mutatja, hogy érdemes tovább írnom. Köszönöm 🙂

You can follow me and like my Facebook page here / Követhettek Facebook-on itt: https://www.facebook.com/memoriesofatraveladdictchick/

You can see my instagram Photos here / Itt láthatjátok az instagram fotóimat: https://www.instagram.com/viktorialengei/

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.